СпартакФутбол

Спартак срази Родопа

Класически резултат записа Спартак в последната си контрола срещу Родопа. Мачът се игра в Смолян от 15 ч. днес. Отборът на Родопа се оказа малка хапка за “гладиаторите”, имайки предвид, че родопчани се състезават в окръжните областни групи.

Един гол за Спартак бе отбелязан в първото полувреме, негов автор стана Дани Колев след удар от пеналта. Другите две попадения паднаха през втората част. В 50-ата минута двойно подаване между Стаев и Читаков завърши с гол на втория. В 70-ата минута бе оформен и крайният резултат, Куртов засече с глава бита от корнер топка и я оплете в мрежата на домакините.

В срещата не играха: Байрев (удар в бедрения мускул от мача с Балкан), Кордов (шарка), Харлов (болен) и Никифоров (възпалени кръстни връзки).

Равносметката от изиграните подготвителни мачове за Спартак показа 3 победи (две срещу Ботев U19 и Родопа), един равен мач (срещу Балкан) и една загуба (от Оборище). Припомняме, че планираните срещи срещу Гигант и Евроколеж така и не се състояха, по независещи от страна на спартаклии причини.

На 1 март Спартак подновява битката в първенството с домакински мач срещу Тунджа.

Източник: spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker