МарицаСпартакФутбол

Спартак се прицели в Купата, ще се бори за завръщане в “Б” група

Доста амбициозни задачи е поставило ръководството на Спартак Пловдив за настоящия сезон, съобщава официалният сайт на клуба.

Пред Спартак има две задачи освен класиране в челото на “В” група и добро представяне за Купата. От ръководството са заявили, че евентуален провал в завръщането в “Б” група няма да се приеме като трагедия. От клуба искат да се представят и добре за Купата и да стигнат колкото се може по-далеч и да мерят сили с отбори от “А” група.

Днес от 18:00ч. Спартак посреща Асеновец във втори кръг от Областния кръг за Купата. Миналата седмица “гладиаторите” отстраниха Гигант в Съединение. При нова победа на 28 август ще гледаме пловдивско дерби между Марица и Спартак за последното двата пловдивски отбора се срещнаха през 2009 година. Дербито ще е много важно, защото ще е финал на Областния кръг за Купата, а победителят продължава в следващия кръг на турнира.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker