ЛокомотивФутбол

Спартак (Пд) с класика срещу Локомотив II

Спартак Пловдив победи с класическото 3:0 тима на Локомотив II в контролна среща, играна на стадион „Пловдив“. Именно там „гладиаторите“ ще играят домакинските си срещи през пролетта заради реконструкцията на стадион „Тодор Диев“.

Треньорът Данаил Бачков не можеше да разчита на 7 футболисти за днешната контрола – Тодор Тимонов, Антон Маргаритов, Цветан Вълчинов, Георги Тодоров, Христос Доков, Джунейт Узунов и Валентин Сливов.

„Гладиаторите“ започнаха вихрено мача и още в 10-ата минута Георги Лазаров намери отлично Доминик Дюлгерски, който от движение от близка дистанция засече топката за 1:0.

Само 4 минути по- късно Димитър Юруков изведе отлично Доминик Дюлгерски, който отбеляза второто си попадение в мача за 2:0.

Кирил Георгиев можеше да направи резултата класически преди почивката. Той изпълни пряк свободен удар, топката рикушира в защитник на Локомотив и стражът успя да избие влизащата във вратата топка в ъглов удар.

В началото на второто полувреме Данаил Бачков направи няколко смени.

Спартак продължи да атакува, но удари на Лазаров и Давор Илиев бяха спасени от стража на черно- белите.

Локомотив пък се отчете с удар на Арамазов в горната греда. В 85-ата минута Кирил Георгиев изпълни перфектно пряк свободен удар и оформи крайното 3:0.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg