СпартакФутбол

Спартак изпусна “розите” в Казанлък

Спартак продължава серията си от мачове без загуба в Югоизточната “В” група. В днешния мач от 12-ия кръг срещу Розова долина, игран на ст. Севтополис в Казанлък, “гладиаторите” не успяха да излъжат домакините и записаха нулево равенство. Срещата бе много равностойна и като цяло не предложи много голови положения за публиката.

В 28-ата минута домакините имаха единствената си по-смислена възможност за попадение, но техен играч не уцели рамката на вратата. В 35-ата минута Спартак имаше добра възможност да открие резултата след изпълнение на пряк свободен удар, но вратарят на “розите” се намеси добре.

След почивката играта не се промени кой знае колко и действията бяха повече в средата на терена.

Във 92-ата минута на срещата спартаклии пропуснаха да си тръгнат с трите точки. Центриране на Байрев попадна у Ирфан Юсеинов, но той не можа да овладее топката по най-добрия начин и пропусна да отбележи от стопроцентова ситуация.

Състав: Витанов, Парнаров, Куртов, Йотов, Кумбаров, Стаев, Ст.Димитров, Ем.Иванов(Андреев), Кордов(К.Атанасов), Читаков(Байрев) и Юсеинов

Следващият мач е домакинство на Несебър на 2 ноември от 14,30ч.

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker