Левски София

Собственикът на Левски с уникална NFT колекция

Най-големият голмайстор в историята на Левски – Наско Сираков, ще открие първата серия от луксозната NFT колекция „Легенди“ на българския футбол, която е разработена от иновативната платформа за спортни NFT артикули у нас – NFTCredo.

Постиженията на легендарния нападател ще бъдат увековечени в 600 незаменими дигитални токена – 10 серии, като всяка има по 60 броя. Те ще бъдат пуснати в продажба на www.nftcredo.com.

NFT ще съхранят в дигитален вариант десет от най-емблематичните мигове в кариерата на бившия капитан на Левски, реализирал 209 гола в 264 мача със „синята“ фланелка. Футболните фенове и ценители ще се разходят назад във времето със сериите, в които са организирани NFT – „Azure”, „Blue“, „Black“, „Graphite“, „Gold“ и т.н.

Част от тях показват многобройните триумфи с шампионската титла и Купата на България, други са свързани с четирите гола на Сираков при победата със 7:1 над ЦСКА. Има и серия, която увековечава историческата първа победа на националния отбор на България на световни футболни финали – с 4:0 над Гърция на Мондиал’94 в САЩ.

Подготвените NFT са по повод 60-ия юбилей на легендарния нападател. По-рано тази година Сираков получи от генералния спонсор на „сините“ Palms Bet специално изработени за случая 60 сребърни медала. Ценните колекционерски артикули с лика на голмайстора също могат да бъдат намерени на NFTCredo, където са пуснати на специален аукцион. Средствата от него ще бъдат дарени на Левски.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker