Ботев ПловдивПловдивчаниТопФутбол

СНИМКИ: Фенска фракция в Пловдив слага бръснарски ножчета под стикерите си!

Бръснарски ножчета са открити под стикери на фенската фракция “Бултрас”, като има множество такива залепени из града под тепетата.

Привържениците са сложили острите и опасни предмети отдолу, за да не бъдат разлепяни, а при опит за такова действие, може да се стигне до нараняване на ръцете.

profittips-the best football tips

За действието на запалянковците сигнализирал гражданин, който редица пъти се е натъквал на подобни стикери, под които е имало бръснарски ножчета.
Според пловдивчанина това са провокативни действия, които се прилагат от радикалните фенове на футболния клуб.
Залепянето на символи на неподходящи места в града – указателни табели, спирки, фасади на сгради е част от дребния вандализъм, с който ултрасите на футболните отбори си служат.
„Залепени са предимно до автобусни спирки и училища. Там се отлепят от служители на “Чистота”, които могат да пострадат. По същия начин може да се случи и с дете, ако тръгне да го маха. Това са долни номера“, коментира още пловдивчанинът цитиран от “Трафикнюз”.

🍓 BULKY FRUITS 🍓и Ваня Джаферович само в Alphawin от Amusnet Interactive

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker