Ботев ПловдивПловдивчаниТопФутбол

СНИМКИ: Фенска фракция в Пловдив слага бръснарски ножчета под стикерите си!

Бръснарски ножчета са открити под стикери на фенската фракция “Бултрас”, като има множество такива залепени из града под тепетата.

bet365
Привържениците са сложили острите и опасни предмети отдолу, за да не бъдат разлепяни, а при опит за такова действие, може да се стигне до нараняване на ръцете.
За действието на запалянковците сигнализирал гражданин, който редица пъти се е натъквал на подобни стикери, под които е имало бръснарски ножчета.
Според пловдивчанина това са провокативни действия, които се прилагат от радикалните фенове на футболния клуб.
Залепянето на символи на неподходящи места в града – указателни табели, спирки, фасади на сгради е част от дребния вандализъм, с който ултрасите на футболните отбори си служат.
„Залепени са предимно до автобусни спирки и училища. Там се отлепят от служители на “Чистота”, които могат да пострадат. По същия начин може да се случи и с дете, ако тръгне да го маха. Това са долни номера“, коментира още пловдивчанинът цитиран от “Трафикнюз”.

🍓 BULKY FRUITS 🍓и Ваня Джаферович само в Alphawin от Amusnet Interactive

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker