бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: „Тройката“ вече не е химера! Едо изпрати Локомотив (Пд) в компанията на най-добрите, а “Лаута” продължава да мечтае

Локомотив (Пд) постигна четвърти пореден успех в Първа лига!

Много успешната седмица за „черно-белите“ продължава с пълна сила. След като преди няколко дни те победиха Монтана с 2:0, тази вече възпитаницата на Едуард Ераносян се справиха със съпротивата и на Черно море на своя ст.“Локомотив“ в среща от 17-я кръг на Първа лига го победоха с 1:0.

Победата бе изкована по възможно най-трудния начин, след като на феновете на „черно-белите“ им се наложи да чакат чак до 80-та минута, когато Дани Кики успя да прониже Коварж и да остави трите точки на „Лаута“.

img_7834

Това ще позволи на „смърфовете“ да се предвижат до третата позиция в класирането на шампионата с актив от 29т., оставайки с една зад себе си днешния си съперник.

Срещата започна равностойно, а на терена преобладаваше битката и твърдата игра. Тимът на Черно море все пак успя да притисне своя съперник в неговата половина в началните минути на срещата. В 8-та минута дойде и най-интересното положение пред един от двата отбора. Иван Коконов остана очи в очи с Ел Харуби, но стражът на “смърфовете” остана спокоен и спря хода на топката с крак.

5 минути по-късно Мишо Венков стреля силно от дистанция, но сантиметри го разделиха от целта. В 38-та минута Камбуров намери Луке малко пред наказателното поле, той стреля, кълбото се удари в ръката на бранител на Черно море, който беше в наказателното поле, но дузпа нямаше, въпреки че ясно се видя играта с ръка на състезателя от гостуващия отбор.

Последваха три точни удара на футболисти на Черно море. Първо, Ел Харуби се справи с отличен удар на Бакари по посока вратата на “черно-белите”. След това и Иван Коконов опита да стреля от дистанция, но топката излезе в аут.

С последното докосване на полувремето Бакари се впусна в атака, но вместо да намери съотборник стреля и прати топката над вратата.

Начало на втората част!

Начало на втората част сякаш се оказа с по-големи футболни достойнства от цялата втора част. В 50-та минута Димитър Велковски опита удар към вратата на Коварж, но той беше доста слаб. Малко след това и Георги Илиев стреля слабо към вратата на Харуби.

img_7814

“Смърфовете” се активизира и по-сериозно погледнаха към вратата на Коварж.

В 53-та минута Димо Бакалов опита да потърси съотборник в непосредствена близост до вратаря на Черно море, но топката излезе в аут. Четири минути след това Мигел Анхел Луке стреля към вратата на съперника, но словакът под рамката на вратата на “моряците” улови кълбото.

В 64-та минута Камбуров стреля силно от пряк свободен удар, но Коварж беше на правилното място и улови. 5 минути по-късно Кузма стреля с глава от няколко метра, но ударът беше твърде слаб, за да затрудни Харуби.

В 72-та минута Камбуров пропусна да даде преднина на своите, след като излезе сам срещу Коварж, но вратарят на “моряците” скъси ъгъла и отби удара.

ГОООЛ Дани Кики откри резултата в 80-та минута!

img_7911

След множество неуспешни опити пред вратата на Черно море, “смъфовете” все пак опънаха мрежата зад Коварж. Дани Кики получи отлично една топка на границата на наказателното поле и с безпощаден удар изпрати в горния десен ъгъл на противниковата врата.

Стартовите състави:

Локомотив Пловдив loko-emblema

16
Ел Харуби
14
Горанов
6
Котев
5
Виданов
71
Крумов
19
Велковски
17
Траянов
27
Бакалов
14
Луке
10
Марчев
11
Камбуров

-Умарбаев замини Луке 66′

-Йефтоски замени Бакалов 87′

Старши треньор: Едуард Ераносян

Черно море

31
Коварж
73
Сукуп
4
Венков
22
Николов
5
Станчев
3
Д.Георгиев
21
Г.Илиев
7
У.Секо
13
Коконов
6
Цветков
9
Бакари

-Марек Кузма замени Бакари в 45′

-Даниел Георгиев замени Йосков 86′

Старши треньор: Георги Иванов

Подобни

4 Коментара

  1. Днес не играхме толкова добре но това е като имаш шансове трябва да ги вкарваш.В последните мачове точно това правим и затова бием.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker