Ботев ПловдивВ чужбинаНационалиФутбол

СНИМКИ: Тодор Неделев с втори мач за дубъла на Майнц

Официалната Фейсбук страница на Майнз 05 отново обърна сериозно внимание на Тодор Неделев, който в събота изигра втория си мач за дублиращия отбор на Майнц.

Nedelev Mainz4

Ето какво пише в текста на страницата:

“Тодор Неделев игра за втория отбор на Майнц 05 в събота и доказа техническите си умения в много ситуации. Треньорът Мартин Шмид заяви: ” Това беше моето желание – да имам Тодор в нашия отбор за този много важен мач. Той показа много добри резултати и аз наистина се надявам, че той ще ни помогне отново в следващите седмици.”

Nedelev Mainz3

В двубоя Майнц победи с 2:0 Некарелз в среща от 29-ия кръг Югозападната Регионална дивизия четвъртото ниво на немския футбол.Тодор Неделев игра до 65-та минута на двубоя, като беше заменен от Феликс Мюлер.

Nedelev Mainz2

Головете паднаха в последните 12 минути на срещата, първо Феликс Мюлер откри в 78-та минута, а Денис Франзин в 85-та минута оформи крайния резултат. Дублиращият отбор на Майнц е на второто място с 58 точки, на 4 от втория отбор на Фрайбург, като е много близо до плейофите за влизане във Трета Бундеслига.

Снимки: Официална Фейсбук страница на Майнц 05

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker