БотевТопФутбол

СНИМКИ: Стартира работата по тревното покритие на „Колежа“!

Започна работата по тревното покритие на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, видя TribunaPlovdiv.bg. От фирмата изпълнител ДЗЗД „Уни Грийн“ вече работят по терена на „Колежа“.

Срокът, който е нужен за изпълнение на поръчката е 120 календарни дни, но все пак надеждите са, че този срок ще бъде максимално скъсен. Стойността на обществената поръчка пък е в размер на 265 900 лева без ДДС (319 080 лв. с ДДС).
„Истинските фенове знаят, че за перфектния терен е нужна перфектна тревна покривка, а за нея, е нужна повече от перфектна поливна система. Обещаваме да се погрижим и за двете – съвместно с Green Game – Тревен чим“, написаха от фирмата изпълнител.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker