бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

СНИМКИ: Стадион “Марица” получава лиценз от БФС

Отборът на “Марица” скоро ще се завърне на своя стадион и ще играе домакинските си срещи на съоръжението в квартал “Кършияка”, съобщава официалната Фейсбук страница на клуба.

Това става възможно след извършен ремонт по предписанията на БФС и привеждането на съоръжението според изискванията на футболната централа.

През последните седмици беше извършен ремонт на съблекалните – както на тези на гостуващия отбор, така и на съдийските. Реновиран бе секторът за гости, като към него има самостоятелен вход и каса за продажба на билети, които също са обновени. Изградена бе система за видеонаблюдение според изискванията. Подменени бяха и скамейките за резервните състезатели, треньори, съдии и делегати край терена. Също според изискванията стадионът вече разполага и с медицински кабинет и стая за допинг контрол. Трибуните вече имат предпазна ограда и мрежа.

След проведена инспекция от Лицензионната и Спортно-техническата комисии към БФС стана ясно, че стадион “Марица” вече отговаря на изискванията и ще получи лиценз. Последното препятствие пред завръщането на отбора на стадиона в “Кършияка” е получаването на протокол от общинска комисия, което се очаква съвсем скоро.

Следващият домакински мач на “Марица” от първенството във Втора лига срещу “Созопол” ще се играе на комплекс “Ботев 1912” в квартал “Коматево”, ако комисията не издаде нужните документи още в следващите дни. Мачът е на 28 октомври от 16 часа. В случай, че нещата се развият благоприятно, ще бъде направено нужното мачът да се играе на стадион “Марица”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker