ТопФутбол

СНИМКИ: Покъртителна гледка! Стадион “Пловдив” се разпада, тухли падат от втория етаж на съоръжението

Стадион “Пловдив” започва да придобива плашещ вид, като вече застрашава сериозно и живота на хората, които минават покрай него.

profittips-the best football tips

Съоръжението се руши все повече и вече падат големи тухли от втория етаж на легендарния стадион, което дава предпоставки за много опасни инциденти.
Асен Костов от сдружение “Спаси Пловдив” алармира за случая, като е уведомил и кмета на града Костадин Димитров, за да бъдат взети адекватни мерки.

profittips-the best football tips

Самата случка, която се разиграва с откъртването на тухлите, които падат на улицата до стадиона се случва пред очите на Георги Тенев, който се е разхождал там.

profittips-the best football tips

“Уведомен съм за сигнала и изпращам екип да проверят на място. Ще вземем необходимите мерки да обезопасим сградата“, увери кметът на Пловдив – Костадин Димитров.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker