бетано най-добър сайт за слот игри
За ИсториятаИз градаТоп

СНИМКИ: Невиждано шоу по суша и вода в Пловдив! Формула 1 докара над 10 000 пловдивчани на Гребната

Уникално и невиждано шоу до момента в България събра над 10 000 пловдивчани на Гребната база в Пловдив. Ревящият звук на шампионския болид на Ред Бул от 2011 година RB7 в ръцете на легендата Дейвид Култард вдигна адреналина на феновете до нечувани стойности.

Великото шоу на Гребния канал ще се помни много дълго от пловдивчани, които усетиха тръпката от невероятното преживяване на Формула 1.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“RedBullShowRun” бе открит с оркестър на 100-те каба гайди. Това изправи на крака цялата публика, която аплодираше бурно изпълнителите. След това на трасето се появи Култард, който започна да впечатлява с уменията си хората, които от своя страна не спираха да снимат случващото се с мобилните си устройства.
Дейвид направи четири серия от излизания, като между тях феновете се насладиха на изпълнителите Маги Джанаварова и 100 кила, а също така успяха да видят и водна формула (водни таксита) както и най-бързите картинги Кинетик, които са произведени в България.
В кулминацията на шоуто Култард направи невероятни донати, буквално изпепелявайки своите гуми. Димът и миризмата и унищожени гуми вдигна адренали на привържениците на още по-високо ниво. В края на шоуто част от зрителите пък имаха възможност да си направят и снимка с легендарния пилот и мощния болид на Ред Бул от над 700 конски сили.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker