бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКИ: На “Лаута” продължават да събарят трибуни, скоро ще се започне работа и по сектора за гости

На стадион “Локомотив” продължават да се събарят част от старите трибуни, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg. След като преди няколко седмици се започна работа по събарянето на Южната трибуна, сега се разчиства мястото и от другата страна на сектора за гости.

Очаква се съвсем скоро да се пристъпи към събарянето и на самия гостуващ сектор, тъй като мястото скоро ще бъде подготвено за навлизането на още тежка техника.
TribunaPlovdiv.bg припомня на читателите си, че след като трибуна “Бесика” бъде изградена ще се започне строителството на трибуната за гостуващи фенове. Първоначално се очакваше, че след “Бесика” ще бъде изградена трибуна
“Спортклуб”, но това няма да се случи.
Girl in a jacket
Междувременно продължава работата на строителите по трибуна “Бесика”, като с всеки изминал ден строежът напредва. Срокът за изпълнение на трибуната е 1 година.


Всеки ден между 40 и 100 FREE SPINS в Palmsbet – ти избираш колко да вземеш

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker