бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКИ: На “Лаута” вече сглобяват скелето за козирката на “Южната” трибуна

Работниците от фирма “Рудин” започнаха монтажа на скелето, чрез което ще се монтира козирката на “Южната” трибуна на стадион “Локомотив”, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

След като бе излят бетона на последните три колони, които ще държат козирката на трибуната, сега стартира и монтажа на скелето, което ще бъде първоначално до половината на трибуната.

По подобие на “Бесика” козирката ще бъде монтирана на две части. Очаква се скелето да бъде готово за ползване до няколко дни.

Междувременно на трибуна “Спортклуб” кипи още по усилена работа, като там огромният изкоп бе направен и първия слой бетон бе излят.


В момента мястото се подготвя за основите на новата трибуна, като там нещата също напредват бързо и майсторите работят неуморно.

Съвсем скоро ще бъде сложена и емблемата на трибуна “Бесика”, която е готова отдавна, но се изчакваше да бъде издаден Акт 16 на съоръжението.

Другата хубава новина за “черно-белите” фенове е, че съвсем скоро трябва да бъде готов и проекта за централната трибуна, където да бъдат представени КСС-та, за да стане ясно дали новите 16 млн. лева, които бяха отпуснати ще стигнат за цялостното завършване на стадиона.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker