ВолейболМарица - жени

СНИМКИ: Марица се справи с ЦСКА и докосва финала

Марица победи ЦСКА с 3:1 (25:19, 20:25, 25:18, 25:23) в първа полуфинална среща в НВЛ. Двубоят продължи близо 2 часа, като можехте да го наблюдавате на живо в TribunaPlovdiv. Маричанки са на само една победа от класиране на финала.

Първото техническо прекъсване дойде при резултата 8:7 точки за ЦСКА. Марица постепенно пое контрола над срещата и вече при втората техническа пауза имаше много добра преднина 16:12. Марица запази преднината си при 21:17 и затвори гейма при 25:19.

Както и в първия гейм ЦСКА започна по-добре и поведе с 8:7 точки при първата техническа пауза. ЦСКА успя обаче да дръпне сериозни след първата пауза и при втората техническа пауза резултатът вече беше 16:11 за гостенките. Вторият гейм беше затворен при резултат 25:20 за ЦСКА и резултатът беше изравнен.

Марица започна вихрено третата част и поведе с 8:5 при първата техническа пауза. При втората техническа пауза маричанки вече водеха с 16:12. И геймът беше затворен при 25:18.

Маричанки започнаха много добре четвъртата част и първата техническа пауза дойде при резултата 8:3 в полза на домакините. Втората техническа пауза дойде при 16:14 за Марица, след като ЦСКА успя да намали изоставането си. Стигна се до драма, след като ЦСКА успя да се върне в гейма и изравни 23:23. Но все пак Марица измъкна гейма с 25:23.

Реваншът е в понеделник в зала „Васил Симов“ в София, а ако се стигне до трети двубой той ще е в четвъртък в Пловдив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg