бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФиналътФутбол

СНИМКИ: Лудогорец надхитри Ботев във финала, много екшън, факли и димки в Бургас

Отборът на Лудогорец успя да победи с 1:0 тима на Ботев Пловдив във финала за Купата на България, който се игра на стадион “Лазур” в Бургас.

Срещата бе наблюдавана от около 15 хиляди души, като около 10 хиляди пропътуваха пътя от Пловдив.

Символичните гости имаха по-чистите положения за гол през първото полувреме, но така и не успяха да реализират. Втората част започна с гол за Лудогорец, а срещата бе прекратена на два пъти заради хвърлени димки и факли по терена.

В първите минути срещата започна с преса на ”канарчетата”, която принуди още в 10-ата минута Владо Стоянов да боксира рисковано, но за негово щастие кълбото не попадна в играч на противника.

В 16-ата минута Лудогорец получи страхотен шанс да открие резултата след като Александров проби добре от дясно и центрира към Марселиньо, който просто трябваше да отклони кълбото, за да реализира, но пропусна.

в 24-ата Веселин Минев получи жълт картон заради грубо влизане в краката на Марселиньо, а Михаил Александров и Ешпиньо също бяха официално предупредени.

Десет минути след това Ботев направи добра атака, но Куртеан бе фаулиран.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и следи всичко след финала. Много снимки и видео до минути! 

В 39-ата ”зелените” бяха на крачка от гола. Ешпиньо изпълни непряк свободен удар, а топката попадна на главата на Терзиев, който отклони добре и за щастие на Стаховяк и компания тя уцели горният стълб на вратата му.

Така до края на полувремето не се стигна до нови опасни възможности и двата отбора се разделиха при равен резултат.

Втората част започна добре за Лудогорец. В 48-ата Иршак получи жълт картон, а десет по-късно и Хамза бе предупреден.

В 58-ата минута Лудогорец откри резултата. След центриране от корнер от дясно последва разбъркване в наказателното поле на Ботев, а останалият непокрит Безяк разстреля Стаховяк за 1:0.

Две по-късно двубоят бе прекратен заради хвърлени на терена факли и димки от страна на феновете на ”канарчетата”. Рекламните пана също се подпалиха, което принуди пожарна да влиза на терена, за да изгаси паната. Фенове на Ботев също нахлуха на терена, което нажежи обстановката до краен предел.

Въпреки всичко след 18 минути срещата бе подновена, а Луис Педро замени Куртеан.

В 66-ата Лукин бе близо до гола, но стреля неточно. Мъри Стоилов потърси още мощ в нападение и пусна Вандер на мястото на Огнянов.

Осем минути преди края защитата на Ботев успя да предотврати втори гол във вратата си, след като Христов се намеси добре. В продължението Вандер влезе грубо с краката напред в краката на Александров и първия получи директен червен картон.

В добавеното време срещата отново бе прекратена след като феновете на Ботев хвърлиха седалки и димка на терена. Малко след това фенове нахлуха на терена, а полицията не бе на мястото си, което принуди футболистите на Мъри Стоилов да ги удържат. В последствие отново бяха запалени предмети, което принуди пожарна отново да влиза на терена.

Пет минути след това двубоя отново бе подновен. Все пак Лудогорец успя да спечели срещата и вдигна трофея за Купата на България.

ОЧАКВАЙТЕ МНОГО СНИМКИ И ВИДЕО В TRIBUNAPLOVDIV.BG

Вижте стартовите състави на двата финалиста:

Botev livescoreБотев

1
Стаховяк
14
В. Минев
4
Лукин
83
Спрокел
11
Христов - к
16
Иршак
17
Анисе
8
Куртеан
3
Доре
7
Огнянов
9
Хамза
Ludogorec livescoreЛудогорец
21
Стоянов
25
Й. Минев
27
Моци
55
Терзиев
80
Кайсара
8
Еспиньо
18
Дяков - к
7
Александров
84
Марселиньо
93
Мисиджан
9
Безяк

 

 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. (*entРОМ (*ЮРД on TUR

    Ейййй Мюсюлмани от близките села, пак сте с турска сперва в уста и разпран ви е гъза, а аз да питам:

    КЪДЕ Е КУПАТА?

  2. КВО СА НАДХИТРИЛИ БЕ??? СГАНТА ОТ СЕЛАТА НЯМА НИТО ЕДИН УДАР ВЪВ ВРАТАТА, А ЛУДОГОРЕЦ БИХА САМО С ЕДИН ГОЛ РАЗЛИКА……..! НЯМА ПО-ЖАЛКА И ПО-СЕЛСКА ПАСМИНА ОТ ЖЪЛТУРИТЕ И ПРОЯВИТЕ И ПО ТРИБУНИТЕ БЯХА ПОВЕЧЕ ОТ КРАСНОРЕЧИВИ!!! МРЕТЕ ГНУСНИ ОТРЕПКИ! ИМА ГОСПОД И ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! КЪДЕ Е КУПАТА?????????????????…………

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker