Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Локомотив София смаза безобразен Локомотив Пловдив на Лаута

Отборът на Локомотив Пловдив загуби тежко у дома последния си мач за 2014 година.  ”Смърфовете” показаха тотално безобразна игра и заслужено загубиха с 0:4 от Локомотив София.

Двубоя започна с едноминутно мълчание зарадия починалия привърженик на тима Данчо. В петата минута главният рефер на срещата Ивайло Стоянов си навлече гнева на футболистите на Локомотив заради притенции за игра с ръка на Иво Иванов от гостите.

До десетата минута на срещата, двубоя бе прекъснат на няколко пъти заради контузии на играчи от двата отбора. В 12-ата минута Янко Сандански подари топката на Шехоуди, който стреля, но не успя да уцели вратата на Витанов.

Траян Траянов напусна принудително терена, тъй като се сблъска с вратаря на “смърфовете” Александър Витанов.

В 22-ата минута Локомотив София поведе в резултата. Гостите получиха правото да изпълняват не пряк свободен удар, Романов центрира и при добавката Ранджелович откри резултата. Осем минути по-късно Том центрира отдясно, а на задна греда Шеходи засече с глава за 2:0.

В 34-ата Мартин Камбуров стреля по земя, но Митрев улови. Четири след това, Янко Сандански стреля, топката се удари в ръката на Трифонов, но главният рефер Ивайло Стоянов отново не видя очивидната игра с ръка. Даниел Генов доведе Локомотив София до класика след попадение в 43-ата минута.

Защитата на Локомотив Пловдив тотално атрофира в добавеното време на първата част. След центриране отдясно топката мина спокойно през футболистите в защита и Шеходи без напрежение покачи на 4:0.

Христо Колев – Бащата замени в началото на второто полувреме Дани Кики за Станислав Маламов. В 57-ата Георги Вълчев замени Янко Сандански, който получи контузия.

Три минути след това Маламов опита да отбележи след удар от извън наказателното поле, но Митрев улови. Атака на гостите след като Дяков несериозно пред вратата на Локо София. ”Червено-черните” проведоха бърза атака, но за късмет на домакините не успяха да отбележат.

В следващите минути до края не се случи абсолютно нищо интересно и така гостите победиха с 0:4.

lokomotiv emblema za livescore

1
Витанов
17
Дяков
6
Парино
15
Грънчов
4
Филипов
23
Траянов
22
Сандански
10
Якимов
9
Кики
21
Карагарен
11
Камбуров

Lokomotiv Sofia livescore

1
Митрев
16
Хаджиев
5
Ранджелович
15
Траянов
69
Елтон
33
Том
26
Иванов
7
Генов
47
Ливраменто
11
Романов
29
Шехуди

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker