бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Локомотив победи с лекота Нефтохимик

Локомотив Пловдив победи Нефтохимик с 2:0 мач от 19-ят кръг на родната “А” група. “Смърфовете” бяха по-активният отбор и заслужено победиха.

Локомотив започна много активно срещата и още в 3-тата минута Лазаров подаде към Камбуров в наказателното поле, но там защитата на Нефтохимик се справи.

В 12-тата минута бе грешно отсъдена засада от страна на страничния рефер в ущърб на Нефтохимик. Петър Димитров излизаше зад отбраната на домакините.

В 19-тата минута коженото кълбо бе центрирано към наказателното поле на Нефтохимик. Там най-съобразителен се оказа Йордан Тодор. Защитника отправи удар, но бе прекалено слаб и Денчев улови.

В 35-тата минута Локомотив откри резултата с гол на Мартин Камбуров. След центриране от ъглов удар Аймен Балаид се опита да играе с нея, но тя стигна до Камбуров, който с блестящ удар от малък удар прати топката в мрежата на Нефтохимик.

До края на полувремето по-активния тип бе Локомотив, но така и “смърфовете” не стигнаха до гол.

В 49-тата минута последва груба грешка на вратаря Йордан Господинов, който подари топката на Петър Димитров, но нападателят на Нефтохимик не успя да се възползва и стреля отблизо право в падналия на земята страж на домакините.

53-тата минута Нефтохимик организира бърза контраатака. Петър Димитров изкочи зад защитата на Локомотив, опита с комбинира със свой съотборник, но Диего успя да му отнеме топката.

В 64-тата минута Мартин Камбуров отново бе най-съобразителен и успя да удвои резултата. За миг играчите на Нефтохимик спряха да играят, като очакваха да бъде отсъдена засада, но такава не бе дадена и за опитния нападател на Локомотив не бе трудно да реализира.

В 84-тата минута Петър Димитров изпълни пряк свободен удар. След удара кълбото бе избито от Данчо Гоподинов.

До края на полувремето Локомотив имаше шанс на няколко пъти да увеличи резултата, но до гол не се стигна.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker