бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Трибуна “Спортклуб” официално е в историята!

Легендарната трибуна “Спортклуб” на стадион “Локомотив” вече официално може да се каже, че е в историята, предаде репортер на ТribunaPlovdiv.bg.

След като ремонтните дейности по нейното премахване стартираха в средата на месец ноември, в началото на февруари 2023 година тя е тотално съборена и премахната.
Съвсем скоро трябва да започне огромния изкоп на мястото на старата трибуна, където ще бъдат положени остновите на новия “Спортклуб”.
Междувременно продължава и работата по изграждането на “Южната” трибуна, като там се подготвят последните три колони, на които ще бъде излят бетон.

Веднага след като добият подходящата якост, ще се монтира и скелето на трибуната, след което ще се продължи с монтирането на козирката.

Вижте още в прикаченото видео:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker