Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев представи Тервел Златев и Херо

Днес на извънредна пресконференция в пресцентъра на клубната база на Ботев в Коматево бяха представени две от силните фигури в клуба. Новите изпълнителен директор Тервел Златев и спортно-технически Димитър Димитров – Херо. На пресконференцията присъства и президентът на “канарите” Иван Джиджев.

IMG_5465 (Copy)

“Направихме своите анализи, определено очакванията не отговаряха на това, което се предостави. Доведохме доказани специалисти в Ботев. Назначението на Тервел Златев е за дългосрочна стратегия, подобряване дейността на скаутското звено и ред други неща”, заяви президентът Иван Джиджев.

IMG_5463 (Copy)

“Искам да благодаря на собственика Цветан Василев и президента Иван Джиджев. Ботев се превръща в моя лична мисия искаме да върнем отбора на върха там, където му е мястото. Надявам се скоро да имаме поводи за положителни емоции и ще донесем успехите, които прилагат на Ботев”, заяви Тервел Златев.

IMG_5466 (Copy)

“Тази длъжност, която ще изпълнявам не съм я изпълнявам до момента. Но не е и толкова различна. Дошъл съм да помагам в израстването както на първия така и на съставите от школата”, заяви Димитър Димитров.

“Не парите бяха основното и водещото. Дори напротив офертата на Левски беше по-висока от финансово естество. Опитвал съм се в клубовете, в които работя да бъда максимално коректен и към своя отбор и към противниците. С огромно желание ще работя в клуба”, каза още Херо.

IMG_5468 (Copy)

“От няколко дена съм вече на базата. Започнахме да организираме встъпителни срещи. Ще изберем най-добрите модели на управление. В следващите няколко меса ще представим новата структура и дългосрочната стратегия на клуба. Не съм дошъл в клуба да влияем на съдии”, заяви още Тервел Златев.

IMG_5462 (Copy)

“Трябва да се стремим към най-доброто класиране. Не веднъж е декларирано от нашия собственик, че победите и класиранията не са самоцел и най-голямата задача е да създадем клуб, който е с устойчиво развитие. Не на всяка цена, но при всички положения ще искаме челните места. Досегашното партньорство с Раковски не дава резултатите, които сме очаквали. Имаме някакви идеи. Със сигурност на няколко състезатели от Раковски ще бъдат предложени нови ангажименти. До края на юни ще стане ясен бюджета на клуба за новия сезон, със сигурност няма да е по-малък от бюджета от миналата година, ще има и преструктуриране. Аз не съм провеждал разговори с отбори, които могат да бъдат сателит, имало е само идеи. Няма опасение за закъснение на строежа на новия стадион. Ще обжалваме наказанието за клуба след финала за купата. Има недобре свършена работа и от пожарната и от полицията. Ще понесем своята отговорност, но не всичките санкции и наказания трябва да бъдат насочени към феновете на тима. Няма решение децата да бъдат гонени от естествените терени на базата. До края на юни ще направим нова структура на клуба. Пренареждането на администрацията и служителите ще стане до края на юни. Ще се създаде специално звено за инвестициите и стадиона, обсъждаме и нов управител на базата”, завърши пресконференцията президентът Иван Джиджев.

IMG_5461 (Copy)

Вижте видео от цялата пресконференция:

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker