бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Официално: Лев Инс влезе в Марица, след общото събрание на клуба

От днес официално Лев Инс е основен спонсор на Марица, това стана ясно да днешното общо събрание на клуба, на което с абсолютно мнозинство беше определен новият управителен съвет на клуба и старият беше освободен.

Заседанието започна с близо час закъснение и вместо в 11:00ч. стартира в 12:00ч., като продължи точно час и половина до 13:30ч.

Събранието премина както следва: 1. Приемане на нови членове в УС, 2. Промени в устава 3. Отчет на досегашното ръководство 4. Освобождаване на досегашното ръководство 5. Избор на ново ръководство.

Досегашният президент Мартин Ленгеров се опита в началото на събранието да създаде смут, след като обяви, че при него не са постъпили молбите на новите членове, Ленгеров заяви още, че не е спазено в срок подаването на молбите. Това оспори адвокат Георги Иванов, който представлява Лев Инс, той показа и вестник, в който са записани имената на новите членове. След кратка саморазправа бяха прочетени поименно новите членове, като 1/3 от тях не присъстваха на събранието. Сред по-известните нови членове бяха бившите футболисти: Евгени Курдов, Милен Кунчев, Красимир Димитров, Георги Андонов и други.

Всички нови членове бяха приети в УС с единодушие, като почти нямаше въздържали се и против. След това новите членове получиха карти за гласуване на следващите точки от дневния ред. Прие се промяна в устава за смяна на досегашното ръководство. Мартин Ленгеров даде отчет за управлението на клуба, като благодари на всички, които са помагали на Марица през последните 2 години.

След това беше освободено досегашното ръководство в лицето на Мартин Ленгеров. Беше предложено новото ръководство, като имаше предложения и за още двама души отделно от петте Иван Кесов управител на супермаркети “Триумф”, който може да се каже, че до сега издържаше клуба и бившият играч на Марица Веселин Тосев. Кесов се отказа и заяви, че ако до следващото събрание управителния съвет се справи и постигне целите си той може да влезе в УС. Веселин Тосев също не поиска да влезе в състава на УС.  След това Неделчо Дишков беше определен за представител на Контролния съвет, който ще следи какво прави Управителния съвет.

За нов председател на УС беше определен адвокат Георги Иванов, който е представител на Алексей Петров и Лев корпорация. Останалите 4-ма в управителния съвет са Димитър Панев, Любчо Атанасов, Илиан Йорданов, Петър Курдов.

Така новото ръководство на Марица вече влезе управлението на клуба. Целите, който са поставени пред клуба от новото ръководство е да се завърне представителния тим в професионалния футбол, а ДЮШ да си върне старата слава и да продължава да зарежда първия отбор.

Вижте видео от Общото събрание на Марица само в TribunaPlovdiv.bg:

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker