Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: На “Лаута” направиха първи стъпки по изграждането на новия “Спортклуб”

Работата по изграждането на стадион “Локомотив” продължава с пълна сила, а работниците не спират да се трудят неуморно, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Старата трибуна “Спортклуб” е почти съборена, а вече стартира работа и по изграждането на новата такава. По няколко багера и камиона изнасят насипа, който е останал, като съвсем скоро мястото ще бъде напълно готово за работа.
Работата и по “Южната” трибуна напредва като там се започва изливането на бетон на следващите три колони, които ще държат козирката. Очакванията се до края на януари и началото на февруари да бъде налят бетон на всичките 12 колони, а през март да стартира и поставянето на металната конструкция, на която ще бъде монтирана козирката.
Същевременно все още от ДНСК не са назначили комисия, която да дойде на оглед на трибуна “Бесика”, след което да бъде издаден акт 16 за въвеждане в експлоатация.
Вижте още в прикачените кадри:

Коледни Подаръци в Бетано – Безплатни Завъртания и Залози

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker