бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Марица обърна Чико Бяга в култова контрола

Марица записа втора победа във втората си контрола през зимната подготовка. Маричани победиха тима от “А” ОФГ Пазарджик Чиго Бяга с 2:1. Още в 4-та минута гостите откриха, а в 50-та Кристиян Павлов изравни, Асен Кочев донесе победата на маричани в 75-та минута. Двубоят се игра на терена на “Английската гимназия”.

20150214_130511 (Copy)

Срещата беше наблюдавана и от играчите от първи състав на Ботев Лазар Марин и Християн Казаков, Лъчезар Ангелов и бившият вратар на Ботев Росен Андонов. Любопитно също така беше, че от другата страна на терена срещата наблюдаваха Николай Филипов и Стойчо Димитров, заради които беше свикана извънредната пресконференция на ръководството на маричани в понеделник. Петър Курдов заяви на брифинга, че ще съди двамата заради глупостите, които са наговорили.

20150214_140409 (Copy)

Освен това маричани бяха подкрепяни и от агитка, като отново се чуха и култови рефрени като “От тук до Филипините само жълто-сините.”

20150214_142558_1 (Copy)

Двубоят започна изненадващо и още в 4-та минута Чико Бяга откри резултата, играч от тима от село Бяга отправи изстрел от 20-на метра и не остави шансове на Стефан Йонов и откри резултата. В следващите минути гостите натиснаха сериозно Марица, като все пак след 15-та минута играта се поизравни и маричани пропуснаха няколко изгодни положения чрез Кристиян Павлов и Християн Христев.

20150214_143008 (Copy)

През второто полувреме на контролата дойде и старши треньорът на Марица Петър Курдов, който определено повлия положително на отбора и през второто полувреме той изглеждаше по друг начин. Още в началото на втората част Марица изравни. В 50-та минута Кристиян Павлов получи чудесен извеждащ пас зад гърба на защитата на Чико и с хубав удар от воле реализира за 1:1. Последваха още няколко пропуска на маричани преди Чико Бяга да направи фрапантен пропуск, от точката на дузпата Борис Благоев – Фиго беше оставен непокрит той отправи удар, който обаче премина над вратата. В 75-та минута влезлият през втората част Асен Кочев направи пълен обрат след като проби добре и с хубав удар преодоля вратаря Петър Стоичков.

20150214_143457 (Copy)

В състава на Чико играха Петър Стоичков, Деян Бекяров и Борис Благоев – Фиго и тримата са бивши играчи на Ботев.

Следващата контрола на Марица най-вероятно ще е в сряда, като все още се уточнява съперникът. В събота тимът ще играе със Сокол Марково. В първата си контрола “пиратите” победиха с 2:0 Брестник.

* Видеоклиповете са качени от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker