МарицаТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Марица започна подготовка

Днес Марица започна своята подготовка за втория полусезон. Групата се състоеше от 21 футболиста, като най-новото попълнение на тима бе Ангел Захариев. Той е юноша на Левски София, като последната му изява е с фланелката на Балкан Варвара, отбор, състезаващ се в Югозападна “В” група.

Единствениият освободен играч пък бе нападателят Благомир Мастагарков. Денис Хасан напуска отбора заради лични ангажименти, а Николай Ангелов учи в София. Двамата по всяка вероятност няма да са в групата за пролетния полусезон. По различни причини Радослав Рошлев и Христо Тошев не са част от тима от средата на есения дял на първенството. Днешните занимания бяха наблюдавани от Християн Христев, който се завърна след шестмесечно отсъствие. Той игра през първия полусезон в Гигант Съединение. В следващите няколко дни се очакват и нови попълнения в редиците на Марица, съобщи репортер на TribunaPlovdiv.bg.

На по-късен етап към тренировъчния процес ще се присъединят липсващите към този етап Стойчо Бебелеков, Георги Неделчев, Вук Чосич и Марко Д‘Арженио. Виделен Сердарски и Иван Площаков ще се подготвят самостоятелно поради ангажименти. Подготовка с представителния тим започнаха и няколко юноши на клуба.

За момента подготовката на отбора ще бъде в домашни условия. Има вариант за лагер извън Пловдив, но той не е сигурен.

Относно контролите, за сега Марица ще играе само с дублиращия отбор на Ботев, като срещата ще се играе в клубната база на “канарчетата” в Коматево.

От ръководството на отбора съобщиха, че искат следващите 10 дни да бъдат само бегови и за издръжливост и едва след това ще започнат контролите.

* Видеоклипът е качени от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker