Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Локомотив отстрани Ботев след много драма в последните минути

Локомотив отстрани Ботев в турнира за Купата на България, след като обърна Ботев. Иван Цветков реализира в 83-та минута, а секунди по-късно Веселин Филипов изравни, в 90-та минута Карагарен донесе победата на Локомотив след детинска грешка на Инез.

Още в началните секунди на двубоя Ботев можеше да открие. Момчил Цветанов центрира, а Иван Цветков засече с глава, но топката премина в аут.

В 4-та минута Лъчезар Балтанов отправи удар, който беше избит в корнер от Господинов.

В 10-та минута Грънчов засече с глава центриране от корнер на Наков, но ударът му беше неточен.

В 23-та минута Казаков отправи неточен удар по посока вратата на Господинов.

В 30-та минута Християн Казаков центрира, а Лъчезар Балтанов успя да засече и отправи удар от въздуха, които премина покрай вратата на Господинов.

В 41-та минута Казаков центрира към Момчил Цветанов, който не успя да засече добре топката с удар от воле.

В 49-та минута Мариян Огнянов излезе сам срещу Господинов, но топката му избяга и се сблъска с Йордан Господинов. Вратарят на Локомотив не успя да продължи двубоя и беше заменен от резервния страж Александър Витанов, а Мариян Огнянов получи жълт картон.

В 57-та минута Дяков проби по крилото и пусна в пеналта, където Стаховяк се протегна и изби, но топката попадна при Камбуров, който отправи удар към опразнената от Стаховяк врата, но Филипов успя да спаси попадението почти от голлинията.

В 65-та минута Момчил Цветанов изведе Иван Цветков, който обаче реши да прехвърля излезлия Витанов, но вратарят улови топката.

В 70-та минута Момчил Цветанов беше изведен добре, но защитник на Локомотив го блокира и топката излезе в корнер, слез който не се случи нищо интересно.

В 73-та минута Траянов стреля от дистанция, ударът затрудни Стаховяк, който изби в корнер. Малко по-късно последва и силен удар на Сандански извън наказателното поле, който премина покрай вратата.

В 82-та минута центрира от фаул на Момчил Цветанов беше засечено от Лъчезар Балтанов, които върна топката в малкия пенал, където Иван Цветков плонжира и откри резултата след като засече с глава на опразнената от Витанов врата.

В ответната атака Локомотив успя да изравни, след като Веселин Филипов отправи силен диагонален удар и не остави шансове на Стаховяк.

В 90-та минута Ромен Инез допусна детинска грешка, която доведе от пълен обрат. Французинът подари топката на Карагарен, който преодоля Стаховяк и на празната врата реализира за 1:2.

В продължението нервите взеха връх и Пламен Николов и Александър Витанов се сдърпаха, а Николов беше изгонен с директен червен картон.

Така Локомотив е на 1/4 финал в турнира за Купата на България.

Botev livescoreВижте състава на Ботев: 

1
Стаховяк
28
Филипов
3
Инез
22
Николов
11
Христов
15
Казаков
16
Иршак
17
Балтанов
7
Огнянов
77
Цветанов
19
Цветков

Смени

Християн Казаков > Владимир Айтов 65 мин.

yellow-card

Християн Казаков, Ромен Инез, Мариян Огнянов, Филип Филипов

red-card

Пламен Николов

lokomotiv emblema za livescoreВижте състава на Локомотив: 

12
Господинов
17
Дяков
6
Парино
15
Грънчов
4
Филипов
23
Траянов
22
Сандански
10
Якимов
19
Наков
21
Карагарен
11
Камбуров

Смени

Благой Наков > Дани Кики 46 мин.

Йордан Господинов  > Александър Витанов 49 мин.

Ванчо Траянов  > Емерик Де Врийзе 80 мин.

yellow-card

Венелин Филипов, Мартин Камбуров, Янко Сандански, Александър Витанов

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

7 Коментара

  1. Жълти смешници, сега се скрийте и спрете да пишете по форуми (защото само в това ви бива). Настройте се на вълна “Мижитуркане в А група” и ядене на бой от всички. Времето ви изтече…

  2. Айде махайте го тоя Вили палячото. Ще се излагаме срещу буферите на наш терен. Вън продажниците от Ботев!!!

    1. Така като ви върза на вас на Лаута първия мач и в софия на дербито ;) няма стадион, няма ги вече дпс, няма и пари……пак сте си същите потни аграри, а Локомотив на пук ще е вечен и ще ви унижава ! НаздравИ канари !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker