бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Ето напредъка по строителството на стадион “Локомотив”

Строителството на стадион “Локомотив” продължава да напредва в нормални темпове, видя репортер на ТribunaPlovdiv.bg.

В момента най-много усилия се влагат в изграждането на “Южната” трибуна, където 9 от всички 12 бетонни колони вече са напълно готови. В следващите дни ще бъде налят бетон и на последните 3 колони.

Стъпалата на третия вход на трибуната вече са готови, като в момента работниците се подготвят за изграждането на един от страничните парапети (в западния край). Там също предстои изливане на бетон.

В подтрибунното пространство работата продължава с пълна сила, като там най-много се набляга на ВиК и ел. инсталциите. На трибуната ще бъде монтирана и вишка за телевизионни камери.
Междувременно продължава и работата по извозването на насипа на трибуна “Спортклуб”, където е останала съвсем малка част от него.
Там ако времето позволи съвсем скоро ще бъде направен и огромен изкоп, на който ще се положат и основите на новата трибуна “Спортклуб”.

Вижте още в прикаченото видео:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker