бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Десет “черно-бели” не успяха да вземат точка от Левски

Локомотив (Пловдив) не успя да спечели като домакин срещу Левски (София) в мач с пет гола и много обрати.

Мачът се игра пред празните трибуни на стадион „Локомотив” заради наложено наказание на домакините, поради ексцесиите случили се на този стадион преди няколко дни.

На стадиона беше опънат транспарант “Благодарим ти за трибуната, г-н Магарешки!!!”

Причината за този транспарант е неизпълненото обещание на бившият бос на Локомотив Веселин Марешки към феновете на Локомотив да построи фенската трибуна „Бесика”.

Мачът започна с опасност пред вратата на „сините”.  Още в третата минута след центриране от корнер, Милиев не успя по най-добрия начин да покрие Камбуров и нападателят с глава прати топката малко над напречната греда.

Левски успя да открие резултата в 9-ата минута. Точен за гостите от София беше Владимир Гаджев след като от пряк-свободен удар успя да прехвърли Йордан Господинов и да прати топката в мрежата на вратата му.

Радостта на „сините” обаче трая едва 4 минути. Мартин Камбуров овладя топката на границата на наказателното поле, но реши да върне назад към Дани Кики, който със силен шут не остави шансове на Горан Блажевич за 1:1.

В 17-ата минута Мартин Камбуров беше санкциониран с жълт картон заради оспорване на съдийско решение.

В 23-ата минута наставникът на Локо Александър Станков беше принуден да извърши принудителна смяна в състава си. Валери Георгиев замени Сашо Тунчев, който се контузи.

3 минути по-късно домакините имаха отличен шанс за нов гол. Кики стреля силно към вратата на Левски, но Блажевич беше на място и изби.

В 34-ата минута главният съдия Александър Костадинов показа първи жълт картон на „сините”. Санкциониран беше Старокин,  а три минути след това показа и картон на Аймен от отбора на Локомотив.

В 45-ата минута се случи една от най-интересните случи за първото полувреме.  Мюлдер излезе сам срещу стража на Локомотив Йордан Господинов, стреля към вратата му, вратарят изби, при което футболист на

Левски стреля отново към вратата и топката се удари в ръката на Валери Георгиев.

Последва червен картон за Георгиев и дузпа за гостите от София. От бялата точка с прецизен шут за 1:2 беше точен Гари Родригес.

В началото на втората част Илиадис пропиля добра възможност за попадение, гъркът нахлу в наказателното поле на Левски, но „син” защитник успя да му отнеме топката.

В 63-ата минута се откри уникална ситуация за гол пред вратата на Локомотив. Генков беше изведен сам срещу вратаря Господинов, излъга го и остана сам на празна врата, шутира, но Асен Георгиев успя да нацели топката с глава и да предотврати гол.

В 69-ата минута Дани Кики напредна от ляво по атаката на Локо, центрира, но Илиадис закъсня и не успя да засече във вратата на Левски.

В 74-ата минута Локомотив върна интригата в мача, след като отбеляза заслужен гол.  Илиадис стреля към вратата, топката беше избита от защитник, попадна отново на крака на Илиадис и този път със силен шут я прати в мрежата на Блажевич.

В 85-ата минута Генков все пак донесе радостта в щаба на „сините”. Той беше изведен през двама „черно-бели” защитници,спря си топката на гърди и с красив шут направи 2:3.

С тази победа Левски задмина пловдивският Ботев в класирането на „А” група и е пети. Локомотив е на трета позиция, но ако ЦСКА победи днес Берое, ще отиде на четвърто място.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker