Ботев ПловдивДюшИз градаТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Базата на Ботев в Коматево отвътре и отвън

Базата на Ботев в квартал Коматево “Футболен комплекс Ботев 1912” представя всички удобства на децата от школата, както и първия отбор.

В базата вече ще се помещава и администрацията на клуба, тя е на първия етаж, а президента, изпълнителния директор, спортния директор, страши треньора и счетоводителя имат отделни стаии. На първия етаж се намира рецепцията и зала за отдих.

На партера се намира ресторанта, зала за игри като билярд и джаги, както и възстановителния СПА център, съблекални и др.

На втория и третия етаж са общежитията, където ще живеят юношите на Ботев, които не са от града. Общо 36 стаи са на разположение, както за децата, които ще се преместят да живеят в базата, така и за първия отбор, който може да бъде на лагер в базата.

Под трибуната, която е с капацитет 2000 зрители се намира фен кафето и новият фен шоп на Ботев, съдийски, треньорски стаии и съблекални, както и зала за пресконференции.

ВИЖТЕ БАЗАТА ОТВЪТРЕ И ОТВЪН В СНИМКИ И ВИДЕО:

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker