Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКИ: Започва изграждането на козирката на трибуна “Спортклуб”!

Работата по реконструкцията на стадион “Локомотив” продължава с пълна сила, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

След като бяха изляти всички 26 реда на “Спортклуб” фокусът ще бъде изместен към поставянето на козирката на съоръжението. От южната страна на трибуната работата по нейното монтиране може да започне и то ще стартира тези дни.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Продължават да се изграждат и всички бетонови колони, които ще държат цялата козирка на трибуната, като 9 от тях вече са напълно готови.

tribunasofia

Междувременно работата по трибуната продължава и в подтрибунното пространство, като очакванията са за новия сезон и третата трибуна да бъде въведена в експлоатация.
Новата трибуна “Спортклуб” ще бъде с капацитет около 4500 седящи места, като заедно с другите две вече готови трибуни, капацитетът в парк “Лаута” ще набъбне до 10 000 места.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker