бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Работата на Лаута продължава да кипи неуморно

Локомотив Пд е все по-близо до домакинство на Лаута в Лига Европа. “Смърфовете” все още чакат своя съперник – Радник Биелина или Спартак Търнава, за втория предварителен кръг на турнира.

Който и да се изправи срещу пловдивачни обаче, той ще трябва да гостува на обновения ст.”Локомотив” на 25-ти юли в първата среща от сблъсъка с носителя на Купата на България.

За тази цел от Локомотив продължават да влагат всички възможни усилия и средства за ремонта на своя дом – така че той да покрива изискванията на УЕФА за двубой от европейските клубни турнири.

Малко повече от месец преди сблъсъка всички нови 2120 седалки са поставени на местата си – 660 за Трибуна “Бесика” и 1460 на Трибуна “Спортклуб”.

Възможно е седалките на “Бесика” да стигнат бройката от 1000, с поставянето на два допълнителни блока от двете страни на металната трибуна, но за момента тези корекции няма да се правят.

Секторът за гости ще бъде именно тази част от Трибуна “Спортклуб”, на която й бяха поставени 1460-те седалки. Двете агитки ще бъдат разделяни от само 80-сантиметрова ограда (по стандарт на УЕФА), както и от полицейски буфер.

Централната Трибуна си остава с капацитет от 1300 места, като там ще бъде извършен ремонт на козирката и на журналистическата ложа – ще бъде разширена и обновена с нови по-удобни банки за всеки журналист. Обърнато е внимание и на електрическите инсталации, така че да може всеки журналист да използва отделен контакт.

Слагат се и нови интернет рутери, които да помогнат по-леката работа на медиите.

Цялостният капацитет на стадиона ще нарасне до 8200 места.

Реално единственото изискване на европейската централа е 75% от стадиона да бъде покрит със седалки.

Цялостно обновление претърпява и залата за пресконференции, където се очаква да бъдат сложени 30 отделни банки за всеки журналист. Залата ще има два входа – един за треньорите и един за представителите на медиите.

Административната част се допълва от добавяне на няколко нови тоалетни и втора стая за допинг контрол.

Зад южната врата на стадиона се разширява и тревното покритие – място, което ще бъде отредено за загрявки на резервните футболисти.

Фитнесът се превръща в огромно ТВ студио. Всички уреди от там са извадени, а огледалата ще бъдат покрити със специално фолио.

На козирката също се правят козметични промени – там се поставят 3 платформи, върху които ще се слагат телевизионни камери.

Високотехнологични охранителни камери се поставят на всеки вход, както и на няколко места от долната страна на козирката на централната трибуна.

На всеки вход ще се сложат и турникети – въртеливи метални пръти, през които феновете преминават един по един, след като покажат своите билети (билети с номерирани места).

Ремонт се прави и в двете съблекални, където се монтират допълнителни места за сядане и прожектори.

Извън стадиона посетителите ще могат да се позлват от услугите на 4 паркинга. 2 за зрители – до волейболната зала и до малкото изкуствено игрище. Един за гости (зад сектора за гости) и един пред централната трибуна.

Цялата тази работа ще бъде инспектирана от представител на УЕФА идния вторник, научи TribunaPlovdiv.bg.

Той ще оцени свършената дейност и ще даде нови заръки, ако нещо не му хареса. За момента обаче от клуба се радват, че са наполовина готови с тежката ремонтна дейност и то доста преди заложените срокове.

Няколко от най-изявените фенове отделят цялото си време и внимание в горещите летни дни, за да помогнат безвъзмедно на любимия клуб.

Аплаузи за тях и желанието им Локомотив Пд да домакинства в своя дом в един от най-важните мачове в своята история.

Подобни

5 Коментара

  1. Браво! Само щеше да е хубаво да се боядиса под новите седалки в бяло както е другата част на Спортклуб. :)

    1. Щеше да е добре, да се излее нов бетон от края на спортклуб чак до централната трибуна и да се покрие със нови седалки и боядисано в бяло отдолу. Също и въпросното добавяне на още 2 клетки до бесика и щеше да придобие доста приличен за България вид. Особено като се има на предвид, че едва ли нещо ще се направи отново по стадиона в близкото бъдеще, това беше добра възможност стадиона да придобие горе долу приличен и цялостен вид. Локомотив над всичко!

      1. Няма време эа нов бетон.Когато вэемем концесията, тогава ще се иэлеят нови редове, по-широки, както направиха на Спортклуб. Эа сега, само коэметични ремонти и боя. Но боядисването с бяло, под новите седалки е необходимо эащото така не стои добре.Трябва да се боядиса и цялара коэирка както и под седалките на централната трибуна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker