Ботев ПловдивФутбол

СНИМКИ: Вижте как върви строежа на “Колежа”

Репортер на TirbunaPlovdiv.bg бе днес на стадион “Христо Ботев”, за да види как върви реконструкцията на ултрамодерния проект започнат от Цветан Василев.

Трибуна Изток е почти готова като работниците слагат бетонен парапет отгоре, за да могат да слагат покрива на стадиона. Южната дъга е свързана вече с култовата фен-трибуна. Довършват се последните редове на Трибуна Юг. Северната трибуна стремително се издига нагоре. Част от западната трибуна на стадион “Христо Ботев” има налят цимент и са сложени арматурите. Съвсем скоро ще се види нейното издигане от кота нула. Централната трибуна и вдясно от нея все още се копае.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Фен съм на Локомотив от малък,но да си призная стадиона на Ботев става много добре. Футбола в Пловдив не трябва да изповядва омраза ,а напротив. Това че Ботев имат база и сега и нов стадион е похвално не само за Жълтурите а и за Пловдивския футбол!Аз искам Пловдив да има не един ,а два три красиви и нови стадиона,но….за сега се вижда само един…Канарчета успех и само победи на този стадион.А ние ще му мислим. Аз никога няма да оставя Локомотив,ако ще и в Я група да изпаднем,но и никога не съм мразел Ботев.Все едно да мразя мой роднина или приятел,защото е Жълт.Още веднъж поздравление за Колежа и успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker