бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Бруно Акрапович с първа победа начело на Локомотив! ”Черно-белите” с класика над Марица

Отборите на Локомотив (Пд) се наложи с класическото 3:0 над градския си съперник Марица в приятелска среща по време на паузата от шампионата.

Първото полувреме завърши при резултат 0:0, като в него липсваха чистите положения за гол. Втората част обаче бе ударна за момчетата на Бруно Акрапович, след като реализираха три безответни гола.

Срещата на ст.”Локомотив” в парк “Лаута” ще можете да следите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg с картина и актуален коментар

В първите минути на срещата ”черно-белите” поеха инициативата и опитаха множество атаки, като Пауло Серджо стреля на два пъти. Марица допусна редица грешки в центъра на терена и не успя да се приближи до вратата на Мори Диау.

Защитникът на гостите Атанас Ташолов получи директен червен картон в деветата минута на срещата след несъобразително отиграване от негова страна. Той фаулира Димо Бакалов, който вече бе останал очи в очи с вратаря на Марица и заслужено получи червен картон. Последва пряк свободен удар, от който Димо Бакалов не успя да се възползва.

Втора смяна се наложи да направи Стоян Димитров, като след контузията на Никола Марин влезе Кардашев.

Бруно Акрапович също направи промяна в отбора си. Марк Бедиме напусна след доста слаба игра, като на негово място влезе Георги Пашов. Минути след това Халед Аяри застана на върха на атаката на “черно-белите”, след като Пауло Серджо бе заменен заради контузия

Пет минути преди края, Фрикеше разигра добре с каращия проби Банович и стреля, но Николов улови с лекота. Това бе и последното опасно положение пред една от двете за първата част, като двата отбора се разделиха при резултат 0:0.



Второто полувреме започна с невероятна възможност за домакините. Георги Пашов центрира добре, а Аяри стреля с глава, но топката срещна гредата. Буквално в следващата атака отново Аяри бе във фокуса на събитията след като пробва далечен удар, който бе отбит от Николов в корнер.

Димитър Велковски влезе на терена на мястото на хърватина Игор Банович, което всъщност бе и трета смяна за старши треньора на “смърфовете” Бруно Акрапович.

Локомотив най-после откри резултата след редица добри атаки през втората част. Голът за “черно-белите” падна с голяма доза късмет, след като опит на Георги Пашов да центрира се оказа голове положение, което всъщност откри и резултата.

Следващата атака отново бе голова и отново бе реализирана! В нея участваха само двама футболисти и това бяха вратарят Мори Диау, който центрира напред и Димо Бакалов, който овладя елегантно, навлезе добре и матира Николов за 2:0.

В 69-ата минута Локомотив стигна до класиката. Янко Ангелов подаде към канадеца Алесандро, който се бе появил броени минути преди това на терена и отбеляза първото си попадение за 3:0.

Георги Пашов проби с добра скорост отдясно, центрира към Аяри, който бе непокрит, но последния не стреля убедително. При следващият рейд на “черно-белите” Пашов се оказа сам срещу вратаря на гостите, но ударът му за изненада на всички запалянковци не влезе във вратата на Марица.

В крайна сметка до края на двубоя, Локомотив не успя да отбележи нови попадения и срещата завърши при резултат 3:0 за “смърфовете”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker