Извън БългарияЛокомотив ПловдивФутбол

СНИМКА: TribunaPlovdiv.bg сбъдна мечтата на италиански фен на Локомотив!

С голяма радост екипът на TribunaPlovdiv.bg иска да съобщи на всички свои читатели за една щастлива развръзка, която стана факт днес.

Наш читател от Италия се бе свързал със сайта ни, за да поиска публично помощ за намирането на фланелка на Локомотив (Пд). Благодарение на Вашата помощ, успяхме да изпратим на Рикардо тениска на “смърфовете”, която той гордо облече, още щом получи изпратения от TribunaPlovdiv.bg подарък.

Екипът ни иска да благодари и на човека, подарил своята фланелка на италианския ни приятел, без да очаква нещо в замяна. Този човек пожела анонимност и екипът ни ще спази това обещание.

Ето какво каза Рикардо Д’Аньезе за нашия сайт и феновете на Локомотив:

“Здравейте, казвам се Рикардо и съм на 26 години. Роден съм в Пескара. Запалих се по колекционирането на фланелки през 2004-та, когато получих тениска на Ювентус. Юве е отборът на сърцето ми. Тогава реших да опитам на събирам фланелки от всички футболни първенства в Европа. Говоря за отбори, на които симпатизирам и харесвам тяхната история. Имам тениски от Грендландия до Израел. Много исках да имам фланелка на Локомотив (Пд), защото винаги са ми харесвали цветовете им.

Искам да благодаря на всички, които ме изслушаха и ми помогнаха. Най-вече искам да изразя благодарността си на вас, екипът на TribunaPlovdiv.bg, както и на мъжа, който ми подари фланелката си. Също така и на Маргарита, която е фенка на Локо и в момента живее в Англия. Тя направи всичко възможно заедно с неин приятел, за да ми осигурят и черно-бялата тениска на “смърфовете”. Благодаря ви на всички! Ще бъда винаги фен на Локо от Италия!”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker