Ботев ПловдивИзвън БългарияФутбол

СНИМКИ: Спазват ли законите общинските съветници?

Този следобед стана ясен извършителят на граозната постъпка на мача между Ботев (Пд) и Лудогорец през изминалата събота.

Тогава разгневен фен на “орлите” поля с вода старши треньорът на пловдвичани Николай Костов. Това доведе до реакция отстрана на треньора, след като и той му отвърна.

Впоследствие БФС реши, че Николай Костов не е трявбало да се поддава на провокацията на привърженика на Лудогорец и го наказа да не води своя отбор в една среща от първенството.

Няколко дни след случая (днес) полицията в Разград все пак изнесе името на фена – това е настоящият общински съветник от сдружение „Кауза Разград“ Божинел Христов.

Провекра на TribunaPlovdiv.bg, в личния фейсбук профил на общнаря, опита да установи дали Христов няма и други провинения в своето досие.

Въпреки че неговата административна длъжност предполага изрядно и безупречно спазване на закони, виждаме, че той трудно влиза в тези рамки. Или поне така говорят неговите публични изяви със злободневен характер, които явно не се ограничават единствено до размятането на пълни с вода чаши.

В личния профил на Божинел Христов нашият екип се натъкна на две прелюбопитни снимки, които могат да повдигнат някои въпроси.

На тях се виждат два километража със стрелка, сочеща близо 200км/ч.  Дали Божинел Христов, в ролята си на общнски съветник, не се възползва от привлигиите си и от време на време не подминава някои закони? Защо един общински съветник може да прави каквото си иска на спортно мороприятие, а в крайна сметка виновен да се окаже потърпевшият от цялата ситуация – в случая треньорът на Ботев (Пд)?

10659042_724909477591203_8775939874998230182_o

Дали пръскането с вода не е просто едно “хоби”, което Божинел Христов прави между другите си прегрешния в личния живот. Ние не можем да съдим никого, но сме длъжни да покажем фактите, такива каквито са!

А те са следните – за ден общинският съветни се превърна в публична фигура, която се изложи през цяла България и поля с вода вършещ своята работа треньор по футбол.

Значи ли всичко това, че да си държавен служител в България ти дава право да проявяваш детински характер дори и на зряла възраст, знаейки че така или иначе може да се разминеш с наказание, въпреки характера на твоето деяние…?

А снимките с киломтража просто оставяме във вашите ръце…и уста!

Снимки: Фейсбук

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker