ЛокомотивТопФутбол

СНИМКА: Новата „Бесика“ показа най-изразителната победа в дербито на Пловдив

Трибуна „Бесика“ няма да е готова да посрещне хилядите „черно-бели“ фенове в днешното дерби на Пловдив, но със сигурност ще даде своя принос към обстановката в големия двубой.

В момента тече работа по поставянето на седалките на трибуната, като вече бе изписана 1-цата от годината на „смърфовете“, която ще краси „Бесика“.
Привържениците на „черно-белите“ обаче намериха нов начин за да жегнат големия си съперник, след като наредиха седалки в центъра на трибуната, изписвайки 6:0 (най-голямата победа на Локомотив над Ботев и изобщо най-изразителния успех в дербито на Пловдив), видя TribunaPlovdiv.bg.
Това със сигурност ще придаде още повече емоционалност на двубоя, а атмосферата по трибуните ще бъде нажежена до краен предел.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker