Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКА: Започна надземното изграждане на трибуна “Спортклуб”, козирката на “Южната” трибуна е почти готова

Работата по изграждането на стадион “Локомотив” продължава да напредва с всеки изминал ден, видя TribunaPlovdiv.bg.

Днес официално бе налята с бетон последната част от плочата за Кота 0 на трибуна “Спортклуб”, където от южната и страна вече се строи надземно.
Там вече се работи по оформянето на първите три колони, като работата ще тече на две части. Едната част на трибуната ще напредва малко по-бързо от другата, за да няма забавяне на строителните дейности.
profittips-the best football tips
Междувременно козирката на “Южната” трибуна е почти завършена, като там остава да бъдат поставени единствено последните пластове с ламарина.
Очакванията са в следващите дни да се стартира работа и по монтажа на седалките на трибуната, която трябва да бъде въведена в експлоатация за началото на новия сезон през месец юли.
Работи се усилено и по помещенията под трибуната, като там ще бъдат поместени всички нужни неща (съблекални, стаи за съдии, стаи за делегати на УЕФА, допинг контрол и т.н), за да може когато се пристъпи към събаряне на “Централната” трибуна, стадионът да продължи да приема двубои.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker