Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКА: Започнаха да премахват седалките на трибуна “Спортклуб”

Работниците на стадион “Локомотив” продължават да се трудят усилено, въпреки неблагоприятното време през последните два дни, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Стартира масовото премахване на седалки от старата трибуна “Спортклуб”, като се очаква в следващите дни всички те да бъдат премахнати. Тежка техника пък работи зад самата трибуна, разчиствайки останалата част от бетона, с който са изградени входовете на трибуната.
Веднага след това ще се пристъпи и към отстраняването на насипа, за да бъде мястото освободено и подготовено за изграждането на новата трибуна “Спортклуб”.
По всяка вероятност до края на месец декември мястото ще бъде разчистено и работниците ще започнат изграждането на третата нова трибуна на “Лаута”.
Междувременно продължава и работата по Южната трибуна, където скоро ще бъде налят бетон и по последните редове на трибуната. Очакванията са всички бетонови работи да бъдат приключени до края на настоящата година.

Снимка: Фейсбук

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker