БотевЛокомотивТопФутбол

Смяна на караула в Пловдив, полюсите се размениха

Смяна на караула, така най-точно може да се опише случващото се в Пловдив по отношение представянето на Ботев и Локомотив. Канарчетата спечелиха дербито с 2:1 в Коматево в събота и дръпнаха на Черно море в битката за третото място. След 22-рия кръг жълто-черните имат в актива си вече 39 точки.

За сравнение преди година, след 22-рия тур те бяха събрали едва 21 точки, заемайки десета позиция. На другия полюс е представянето при смърфовете. Преди 12 месеца те бяха втори с цели 43 пункта. Сега обаче влязоха в ролята на Ботев, като имат само 28 точки и са осми. Излиза, че канарчетата са спечелили 18 повече, а смърфовете са загубили 15 за 1 година.
Очевидно е, че нещата на „Лаута“ вървят надолу и на тима ще му е доста трудно да се пребори за място в шестицата. Ботев обаче още по-трудно ще може да повтори представянето на градския си съперник, завоювайки сребърните медали. Сега ЦСКА-София е доста по-солиден и в момента води с 9 точки на жълто-черните.
Полюсите обаче вече са разменени, отчита „Тема спорт“. А за това до голяма степен вина има и самото ръководство на черно-белите. Бе освободен спортният директор Георги Иванов-Гонзо, пак си тръгнаха не малко играчи, отборът почти не бе надграден или освежен. От своя страна обаче Азрудин Валентич все повече плава в свои води в Коматево и почеркът му вече личи.
СЛЕД 22-РИЯ КРЪГ

2022 г. Ботев Пд – 39 точки

2021 г. Ботев Пд – 21 точки

2022 г. Локо Пд – 28 точки

2021 г. Локо Пд – 43 точки

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg