Ботев ПловдивДюшФутбол

Смяната на генерациите в Ботев продължава – трима юноши подписаха с клуба

Трима юноши от академията на Ботев (Пд) подписаха дебютните си професионални договори с клуба. За 2 години ръцете с ръководителите на “канарчетата” вратарят Мартин Димитров, десният защитник Никола Марин и халфът Валентин Томов, които са от набор 96.

Мартин Димитров е роден на 20 март 1996г. в град Пловдив. Висок е 183 см. През последните месеци младият вратар често бе викан да тренира с представителния отбор на Ботев.

Никола Марин е роден на 10 юни 1996г. в гр. Съединение. Висок е 176 см. и играе основно като десен краен защитник. Никола е брат на утвърдилия се вече в състава на “канарчетата” Лазар Марин.

Валентин Томов е роден на 14 май 1996г. в гр. Пловдив Висок е 184 см. със силен ляв крак. Част е от представителния отбор на Ботев от началото на годината. Многократно попада в разширения състав на “жълто-черните” за мачовете от първенството, но все още очаква професионалния си дебют.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker