БотевТопФутбол

Служител в Ботев (Пд) изживява истински ад!

Анализаторът на Ботев Пловдив Виталий Лехенченко вече осем дни се укрива в мазе в родния си град Чернигов заради обстановката в Украйна след нахлуването на руски войски на територията на страната. Това стана ясно от публикация на неговата съпруга Олга Соловьова във „Фейсбук“.

„Седим си в мазето, на улицата сирените вият вече час и половина. Самолетите прелитат над главите ни, чуваме бомбардировката. Осем дни вече сме в мазетата. Това е руският мир (свят)…“, написа Соловьова в социалната мрежа (б.ред. – руската дума мир на български означава, както мир, така и свят).
Трябва да се отбележи, че публикацията ѝ е от 3 март. Тогава тя сподели снимки и от разрушени сгради в Чернигов, който цяла седмица е подложен на ожесточен обстрел с ракети и артилерия от руските сили. Оттогава Соловьова няма нови публикации във Фейсбук.
Виталий Лехенченко е роден на 13 октомври 1980 г. в Чернигов, където се беше прибрал след края на зимната подготовка на „канарчетата“. Началото на военните действия на украинската територия му попречиха да се завърне в България. Като украински гражданин той подлежи на мобилизация и е длъжен да не напуска страната. Освен това има и военно образование от Харковския институт на военно-въздушните сили.
Лехенченко беше представен като част от щаба на Азрудин Валентич в Ботев Пловдив на 16 декември. При „канарчетата“ заема длъжността на главен анализатор. Преди това е изпълнявал подобна длъжност в Шахтьор Донецк.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg