бетано най-добър сайт за слот игри
Uncategorized

След шампионската титла: В Марица чакат “шампионско бебе”!

Една от водещите волейболистки на Марица Таня Събкова е бременна в седмата седмица. Въпреки че имаше неразположение, тя стисна зъби в тежките двубои срещу Левски от финалната серия в Женската волейболна лига и даде своя солиден принос за крайния успех на Марица.

Може би някои видяха болката в нейните очи, причинена от временно неразположение, докато изпълняваше онези четири поредни сервиса в тайбрека на третия мач, които затвориха шампионския плейоф с триумф на пловдивския тим, но не знаеха на какво се дължи тя. Но пък именно тези, които знаеха – съотборничките на Таня и най-вече бъдещият татко, старши треньорът Иван Петков, бяха нейна морална подкрепа в сюблимния момент и и помогнаха да стисне зъби и да довърши своята работа като истински професионалист и герой.

marica

“Може би много хора не знаят, тъй като не сме го и оповестявали, но ние с Таня имаме сериозни намерения един към друг и очакваме детенце”, сподели с volleymaritza.bg щастливият Петков.  “Така че тя изигра последните мачове с помощ отвътре и беше наистина страхотна.  Таня чувстваше известни проблеми по време на срещите, но стисна зъби и игра докрай на едно добро ниво, за което всички и благодарим.  Като треньор и, живот и здраве, бъдещ родител едновременно, на мен ми беше много трудно да взема решение какво да направя в една такава ситуация.  Но тя самата реши, че трябва да изиграе решаващия мач, и го направи така, както тя може.  Благодаря и и я прегръщам силно!  Нека детето първо да се появи на бял свят и да е живо и здраво, пък един ден ще му разказваме тази страхотна история.”

“Чувството е страхотно!  Усещането вътре в игрището, заедно с отбора, беше наистина много хубаво.  Всички ме подкрепяха и ми помагаха”, разказа пък Таня Събкова.  “Показахме, че ние сме един много силен колектив, което, според мен, е едно от най-важните неща.  Другото, което естествено много ни помогна, е желанието за победа.  Много съм щастлива, че отново спечелихме титлата.  Сега се надявам да спечелим и Купа България и вярвам, че ще го направим. Вярвам в отбора!”

На въпроса дали ще намери сили за още два тежки мача Таня отговори лаконично: “Разбира се, че ще намеря сили!”

Колегите на Иван и Таня в клуба шеговито им намекват, че очакват от тях момиче, което един ден да играе в отбора на Марица.  “Иска ми се наистина детето ни да се занимава със спорт, при това с волейбол, но дали ще е волейболист или волейболистка няма значение”, отговаря Иван на приятелските закачки.  “И да е момиче, и да е момче, ние ще бъдем щастливи.  Каквото и да е, ще си бъде наше и ще си го гледаме.”

Източник: volleymaritza.bg

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker