бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

След проверка на АДФИ: Не са открити финансови нарушения на “Колежа”

Ръководителят на проекта от Община Пловдив Атанас Чилингров заяви, че е проверката на АДФИ (Агенция за държавна финансова инспекция) е завършила.

Тя не е открила нарушения при възлагането на строителството, както и дейностите дотук на стадиона. Единствено е имало административни пропуски, за които има предвидени санкции към конкретните служители.
Възлагателното писмо за строителството на стадион „Христо Ботев” може да бъде изкарано следващата седмица. Това стана ясно по време на втората комисия, която бе свикана от Общинския съвет за контрол при изграждането на Колежа.
Тъй като част от документацията не е готова, включително и препроектирането на Етап 1.1. и 1.2, следващото заседание на комисията ще е във вторник. Именно на нея ще се вземе решение за пускането на възлагателното писмо, както и изготвянето на образец Акт 19 за извършени строително-монтажни дейности.
Утре в 10:00 часа пък ще има изнесена комисия на стадион „Христо Ботев”, която следи за качеството на строителството. Тя ще провери дали всички забележки към фирмата изпълнител са били отстранени.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker