Ботев ПловдивТопФутбол

След проверка на АДФИ: Не са открити финансови нарушения на “Колежа”

Ръководителят на проекта от Община Пловдив Атанас Чилингров заяви, че е проверката на АДФИ (Агенция за държавна финансова инспекция) е завършила.

Тя не е открила нарушения при възлагането на строителството, както и дейностите дотук на стадиона. Единствено е имало административни пропуски, за които има предвидени санкции към конкретните служители.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Възлагателното писмо за строителството на стадион „Христо Ботев” може да бъде изкарано следващата седмица. Това стана ясно по време на втората комисия, която бе свикана от Общинския съвет за контрол при изграждането на Колежа.

tribunasofia

Тъй като част от документацията не е готова, включително и препроектирането на Етап 1.1. и 1.2, следващото заседание на комисията ще е във вторник. Именно на нея ще се вземе решение за пускането на възлагателното писмо, както и изготвянето на образец Акт 19 за извършени строително-монтажни дейности.
Утре в 10:00 часа пък ще има изнесена комисия на стадион „Христо Ботев”, която следи за качеството на строителството. Тя ще провери дали всички забележки към фирмата изпълнител са били отстранени.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker