бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

След дербито на Пловдив, Ботев отново поставя видео стена в “Коматево”

ПФК Ботев отново ще постави видео стена в “Коматево”, на която всички привърженици на “жълто-черните”, които нямат възможност да подкрепят тима в София, ще могат да наблюдават двубоя с Левски на трибуните в Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В събота от 20:00ч Ботев гостува на Левски (София) в среща от 13-ия кръг на Първа лига на стадион “Виваком арена – Георги Аспарухов” в София.

“Канарчетата” имат нужда от нашата подкрепа, затова клубът призовава всички “жълто-черни” фенове да посетят срещата в София от 20:00ч, а всички които нямат възможност да пътуват, да дойдат на клубната база в Коматево, където ще бъде организирана видео стена.

Видео стената ще бъде разположена между двете скамейки на централния терен на Футболен комплекс “Ботев 1912”.

Подкрепа за “канарчетата” ще окажат ветерани на клуба. Домакин на събитието пък ще бъде добре познатия Стефан Лозанов. Специален гост ще бъде и DJ Yoko Love.

За всички деца ще пък ще има организирани аниматори.

Клубният фен магазин ще отвори в 16:00. В деня на мача всеки които закупи мачова фланелка на Ботев, ще получи безплатна персонализация с номер и име.

bet365
С подкрепата на LEDinstall.bg и Music Shop Ellectrica.

Само Ботев!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker