ЛокомотивТопФутбол

Скелето на „Бесика“ е почти изместено, работата по Южната трибуна продължава да напредва

Строителството на стадион „Локомотив“ продължава да върви по план, като особено при Южната трибуна напредъкът е много голям.

Работниците от фирма „Рудин“ правят всичко възможно, за да се движат дори по-бързо от предварително зададения график на строителство.
Иначе скелето на трибуна „Бесика“ вече е почти преместено от втората половина на трибуната, като се очаква през следващата седмица да бъде започната работа по поставянето на остналата част от покривната конструкция. Веднага след нейното завършване ще започне работа и по поставянето на седалките на трибуната.
Работата по Южната трибуна със сигурност впечатлява най-много, като там напредъкът е видим.

Трибуната започва да придобива вид, след като работниците вече са изградили няколко реда от най-долната част на съоръжението.

TribunaPlovdiv.bg припомня на читателите си, че Южната трибуна ще бъде огледална на трибуна „Бесика“, която пък трябва да бъде готова през месец Септември.

Ново Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Всеки ден, Всеки печели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker