Ботев ПловдивТопФутбол

Сензационно! Ботев се завръща на “Колежа” през април, откриването ще е срещу Левски

Отборът на Ботев (Пловдив) може да се завърне на стадион “Христо Ботев” още през месец април. Всички усилия на работниците на “Колежа” са насочени към бързото довършване на стадиона, за да може дебюта му да бъде срещу Левски, който пък е предвиден за уикенда на 14-17 април.

Днес от клуб на привържениците на Ботев Пловдив пък заявиха, че етап 1 на строителството ще се раздели на още два под етапа.

От фирма ПИМК, която е изпълнител на строителството, са изцяло мобилизирани с максимален ресурс, за да се извършват строителните дейности в най- кратки срокове.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Осветлението ще бъде монтирано на козирката на Цетралната трибуна и на Трибуна Изток. То ще бъде най- модерното в България, съобщава още “Пловдивнюз”.

От Ботев ще обзаведат съблекалните, които временно ще са на Трибуна Изток. Там временно ще са и съдийските стаи, за делегатите и лакарски кабинет.

В началото на март започва монтирането на седалките, които вече са складирани на стадиона. Ще бъде сложена LED системата, която беше оправена от специалист лично изпратен от Антон Зингаревич, който направи и таблото в Коматево, а същото ще бъде поставено временно и на Колежа.

На първия етап билетите ще се проверяват със специални четци, а турникетите ще бъдат сложени на втория етап.
Фенове ще има на всичките 4 трибуни, като конструкцията на козирката зад вратите ще започне да се поставя след края на първенството.

От фирмата, която направи терена обявиха, че и теренът до средата на април ще е в перфектно състояние.
Така голямата мечта на всички ботевисти и големите усилия, които те положиха, са на път да се увенчаят с успех и Ботев да се завърне в своя дом в средата на април след 9 години и 5 месеца от последния мач там.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker