БотевТопФутбол

Сдружение ПФК Ботев с Граждански съвет за Обществена подкрепа за завършването на „Колежа“

Сдружение ПФК Ботев направи Граждански съвет за Обществена подкрепа за завършването на стадион „Христо Ботев“. Привържениците на „жълто-черните“ информираха и зам.-кмета на Пловдив Пламен Райчев с официално писмо.

TribunaPlovdiv.bg публикува писмото на сдружението без редакторска намеса:

До г-н Пламен Райчев

Зам.-кмет на Община Пловдив

Относно: Създаване на Граждански съвет за Обществена подкрепа за завършването на стадион „Христо Ботев“ гр. Пловдив

Уважаеми г-н Райчев,

Ние от Сдружение “ПФК Ботев“, регистрирано през 1990 г., като единствен правоприемник на футболното дружество „Ботев“, създадено през март 1912 година, съакционер във футболния клуб и най-висш орган на привържениците на Ботев Пловдив представяме на Вашето внимание сформираният от средите на жълто-черните привърженици Граждански съвет за Обществена подкрепа за завършването на стадион „Христо Ботев“ гр. Пловдив.

Някои от мотивите, които водят до създаването на този орган, както и неговите главни цели са:

Осигуряването на навременна и достоверна информация на пловдивската общественост по въпросите, касаещи дострояването на този уникален за България спортен обект,

Желанието на привържениците на „Ботев“ Пловдив да съдействат, със своята екпертиза и доброволна гражданска активност, за качественото и навременно завършване на своя дом , стадион „Христо Ботев“ гр. Пловдив,

Заявеното желание от страна на Община Пловдив за осъществяване на активна и навременна комуникация с представители на привържениците,

Изричното желание на министър-председателя от 29.02.2020г, при посещението му в Пловдив, за обществен контрол върху отпуснатите от Държавата средства за завършването на стадиона.

Нашето най-искрено намерение е да бъдем добронамерени и диалогични в действията си, като единствената ни цел, ще бъде качественото и навременно завършване на ст. „Христо Ботев“ и завръщането на привържениците по трибуните му. Вярваме, че това е и желанието на Община Пловдив.

Прилагаме списък с утвърдените от нас представители.

12 Май,2020г.

Гр. Пловдив С уважение:

УС на СДРУЖЕНИЕ “ПФК БОТЕВ

Списък на членовете на Граждански съвет за Обществена подкрепа за завършването на стадион „Христо Ботев“ гр. Пловдив, представени от Сдружение ПФК Ботев на Община Пловдив:

Инж. Атанас Стафунски – собственик и управител на „Теракомстрой“ ООД гр. Пловдив – по част “ Площадкови ВиК мрежи“ и „Вертикална планировка“.

Инж. Атанас Танчев – изпълнителен директор на „Филкаб“ АД – по част „Електро“,

Инж. Борис Гиздаков – строителен инженер, завършил право, независим оценител на недвижими имоти.

Инж. Иван Стаев – строителен инженер, специалност „Конструкции“ с богат опит в инвестиционния контрол,

Инж.Рангел Мутафчийски – съсобственик и управител на „VGR“ ООД гр. Пловдив – цялостно проектиране и изграждане на сгради в промишления сектор – по част „Конструкции,

Адв. Тихомир Стойчев, специалист по търговско, дружествено и договорно право,

Инж. Цветозар Павлов – управляващ собственик на „GM project management“ ЕООД гр. Пловдив, консултации в областта на строителството, подготовка, договаряне и управление на големи строителни обекти.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet! Депозирай лесно и удобно вече и през EasyPay и Cashterminal

Подобни

Един Коментар

  1. Стафунски и Гиздаков . Кой представлявате бе мърши , 25 човека в Сдружението, това ли са хилядите фенове на Ботев??? Съсипахте го , правоприемници били, когато е правено хал халер сте си нямали. Времето ВИ изтича , дърти мазни педераси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg