Ботев ПловдивТопФутбол

Сдружение ПФК Ботев след атаката срещу Гиздаков: Една клика иска да сложи ръка над стадиона

Сдружение ПФК Ботев осъди хулиганската проява и атаката срещу кафенето на председателя на Сдружението – Борис Гиздаков.

От организацията допълниха, че се забелязват интересите на една клика, която има желание да сложи ръка над стадиона.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

УВАЖАЕМИ БОТЕВИСТИ,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

През последните години и месеци членове на Сдружение „ПФК Ботев“, включително и неговият председател Борис Гиздаков, неколкократно са ставали обект на вербални атаки, заплахи и закани за съдебни дела срещу тях. В последните часове отново станахме свидетели на нисш опит председателят на организацията да бъде сплашен, като потайно през нощта неизвестни засега лица са надраскали със спрей кафенето в сградата, в която живее.

Вандалската проява не блести с голяма оригиналност, но показва грозното лице на българската действителност – когато дадена част от обществото ни се стреми да гради и защитава дадена ценност, бива атакувана по всевъзможни начини от маргинални групи.

През последните години членове на Сдружението активно участват в процесите около строежа на нашия дом – Колежа. И сега, когато усилията ни започват да дават резултат, макар и с компромисно изпълнение на различни видове СМР, се проявяват и интересите на една клика, която очевидно желае да сложи ръка над стадиона.
Уважаеми Ботевисти, за пореден път заявяваме – възприемаме атаките срещу всеки един от нас като атака срещу всички! Няма да се предадем, защото нашата битка е чиста и безкористна. Искаме нещо съвсем просто и логично – Колежа да е на „Ботев“ и на никой друг! И вярваме, че ще го постигнем!

Сдружение „ПФК Ботев“

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker