Ботев ПловдивТопФутбол

Сдружение ПФК Ботев: Завръщането ни на “Колежа” се превръща в мираж!

Сдружение ПФК Ботев Пловдив излезе с остра позиция относно бавните темпове на строителство на стадион “Христо Ботев”. Клуб на привържениците на Ботев също застана зад становището.


TribunaPlovdiv.bg публикува текста на Сдружението без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти, уважаеми граждани на Пловдив, уважаеми приятели на футбола и спорта, уважаеми държавни ръководители,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Крайно време е да Ви уведомим, че близо двегодишните усилия на организациите на привържениците на „Ботев Пловдив“ за осигуряване на прозрачност, ефективност и срочност на обществената поръчка за Стадион „Христо Ботев“ не дават искания резултат.

В последните две години от наша страна инициирахме непрестанна комуникация с Възложителя на строителството на стадион „Христо Ботев“, години на писма, многократни срещи, декларации, медийни изяви. От страна на Община Пловдив получихме обещания, лъжи и оправдания. Повече от година след стартиране на строителството все още не са определени етапите на строежа, сроковете за изпълнението им и календарният график. На практика това означава, че завръщането ни на „Колежа“ ще е възможно едва след завършването му в окончателния вид от проекта. Защо това е проблем – защото всички знаем, че поради липсата на финансови средства на този етап, за пълното завършване на „Колежа“, това може да не се случи в близките години.

tribunasofia

Без етапи и график не може да се определи нито колко средства са необходими за първи етап на строителството, включително цялата покривна конструкция, нито колко време е необходимо за завършване на целия строеж. А в същото време договореният срок в обществената поръчка за целия стадион изтича след по-малко от една година.

Желаният от всички нас вид на „Колежа“, постижим с наличните средства, а именно – стадион с пълен капацитет и изцяло изпълнена козирка, лицензиран за „efbеt Лига”, се превръща в мираж.

Безкрайните спорове и обвинения между Община Пловдив и участниците в строителството водят само до забавяне на изпълнението. Ако това продължи, завръщането ни на „Христо Ботев“ се отдалечава все повече във времето.

Ние, привържениците на „Ботев“ Пловдив, можем да направим само едно – да се преборим за мечтата си и със сигурност трябва да го направим, само от нас зависи ще се завърнем ли на „Колежа“.

bet365
Време е община Пловдив да изпълнява задълженията си като Възложител в обществена поръчка и да направи необходимото, за да осъществи мечтите на стотиците хиляди привърженици на „Ботев“ и гражданите на Пловдив, обичащи футбола и спорта.

Търпението на гражданското общество не е безкрайно, ще дойде време то да потърси отговорност за бездействието, за некомпетентността и за безотговорността на хората, избрани да го представляват. Всъщност времето е дошло!

В следващите дни ще Ви запознаем с основните проблеми, довели до забавянето на строителството на стадион “Христо Ботев”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker