Ботев ПловдивТопФутбол

Сдружение ПФК Ботев: Жалки опити за преврат и присвояване на “Колежа”! Агресията трябва да бъде спряна

Сдружение ПФК Ботев също не остана по назад от цялата “жълто-черна” общност и излезе с позиция относно напрежението между “жълто-черния” клуб и строителя на “Колежа” – Илиян Филипов.

profittips-the best football tips

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

ПФК “Ботев“ АД, в което сме акционери, е професионален футболен клуб, функциониращ въз основа на Устава на дружеството. Всякакви опити за намеса в клубните дела на лица извън структурата на клуба, припознаващи се като фактори в неговото управление, са недопустими и вредни за развитието на клуба.

Системните атаки за изгонване с подмолни средства на законния собственик целят превземане на стадион “Хр. Ботев” чрез придобиване на футболния клуб.

profittips-the best football tips

Вярваме, че феновете на Ботев, тези, които със своите действия извоюваха финансирането на стадиона, няма да позволят да бъдат употребени в жалките опити за преврат в любимия клуб и присвояване на стадиона му! Дванадесетият играч не може да бъде купен, любовта към Ботев Пловдив не се продава!

profittips-the best football tips

Надяваме се ръководството на ПФК Ботев АД да предприеме всички необходими действия срещу агресията, упражнявана към клуба през последните месеци!

Същевременно настояваме промените в клуба да продължат, за да дойдат и така желаните резултати!

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker