betano колело на късмета
Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ”: Необходимо е да се оптимизира управлението на клуба, в което има редица порочни практики

Феновете на Ботев (Пд) от Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ” излязоха с официално изявление относно пълния хаос, който се възцари снощи в ПФК Ботев “Пловдив”.(30.08).

Както знаете след назначенито на новия старши треньор Николай Митов, група фенове на Ботев (Пд) нахлуха на тренировка на тима и призоваха специалиста да си ходи.

Това съдаде изключителен хаос в управлението на клуба, като един от собствениците Румен Чандъров пожела да напусне Ботев (Пд), отказвайки се от всички своите обещания – както за ст.”Христо Ботев”, така и за издръжката на “канарчетата” в дългосрочен план.

ЕКСКЛУЗИВНО в TribunaPlovdiv.bg! Румен Чандъров се отказа от ст.“Христо Ботев“

В изявлението на Сдружението, което държи процент от собствеността на клуба, се призовава към среща между мажоритарния собственик, основния спонсор и Изпълнителния директор на клуба.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

ИЗЯВЛЕНИЕ

на Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ”

акционер в ПФК „БОТЕВ“ Пловдив

Във връзка със събитията в ПФК „БОТЕВ“ Пловдив, в качеството си на акционер в дружеството, правим следното изявление:

• Напомняме, че Сдружение „Професионален футболен клуб БОТЕВ” е носител на вековните традиции на футболен клуб „БОТЕВ“ Пловдив и единственият притежател на клубните символи – име, седалище, клубни цветове, емблема. Сдружението възстанови дейността на футболния клуб през 2010 год. и до настоящия момент е акционер в дружеството.

• Считаме, че ПФК „БОТЕВ“ Пловдив има десетки хиляди фенове, привърженици и симпатизанти в България и в чужбина. Няма формална или неформална структура, която да изразява тяхното мнение и поради това е наивно група хора да се изживяват като техни представители. С поведението си сме показали, че не смятаме и Сдружението за такова.

• Очакваме мажоритарния собственик и спонсорите на клуба да не се поддават на провокации и да докажат намеренията си, които обявиха с поемането на клуба.

• Обръщаме внимание на ръководството на ПФК „БОТЕВ“ Пловдив, че е негово задължение да осигури ред и спокойствие за работа в клуба. Същевременно смятаме за крайно необходимо да се оптимизира управлението на клуба, което страда от редица порочни практики.

• В заключение се обръщаме към всички, които нямат работа в клуба и извън него, да не я търсят на базата в Коматево.

Каним всички привърженици на БОТЕВ Пловдив, мажоритарния собственик, основния спонсор и Изпълнителния директор на среща-разговор – сектор „А“ в базата на 31 август 2016 год. от 18,00 часа.

31 август 2016 год., гр. Пловдив
УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ
на Сдружение „Професионален футболен клуб БОТЕВ”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker